RUMOURSPROJECT (Fleetwood Mactribute)

Februari 1977. Fleetwood Mac brengt Rumours uit. Het album slaat in als een bom. Bijna veertig jaar later is het wereldwijd nog steeds een van de bestverkochte albums. Met hits als Go your own way, Don’t stop, Dreams en You make loving fun. Zondag 9 december klinkt deze muziek weer opnieuw. Live nu vanaf het podium van SundayFolk &More door Rumours Project.

Rumours Project wordt gevormd door Bart Houtermans (zang), Marjon van de Ven (zang), John van Overdijk (zang/gitaar), Lambert Bongers (gitaar), Bart Billekens (toetsen), Marc van de Ven (bas) en Koen Fransen (drums). Zij brengen ‘Rumours’ van Fleetwood Mac opnieuw tot leven en spelen het album integraal. Na de pauze volgt een best off uit het overige, rijke repertoire van Fleetwood Mac, zoals Sara, Oh well, Rhiannon, Say you love me en Big love.

Fleetwood Mac Tribute gebruikt beelden en verhalen over de totstandkoming van dit best verkopende album ooit van Fleetwood Mac. Meer informatie van en over het Rumours-project van de Fleetwood Mac Tribute is te vinden op hun facebookpagina en ze zijn te zien en te horen op YouTube, Rumours Project Fleetwood Mac Tribute

Datum

09 dec 2018

Tijd

16:00 - 19:00

Kosten

€ 10.00

Comments 2

 1. Hallo,
  Afgelopen vrijdag hebben we met een groep van Click4friends, het prachtige optreden van Rumoursproject in Froxx Horst bijgewoond.
  Ik zie dat deze groep op 9 december naar de Wingerd komt en ik wil heel graag dit optreden op de agenda van Click4friends gaan zetten. Op jullie site vindt ik niet alle informatie die ik nodig heb,.
  Mijn vraag is: wanneer start de kaartverkoop? Zijn de kaarten online te koop?
  Alvast bedankt!
  Nel Hoex, Den Bunder 7, Kronenberg

 2. Hoi,
  zijn de kaartjes online te koop? Ik zie op jullie site niet de mogelijkheid hiertoe namelijk.
  Of waar moet ik hiervoor zijn?
  Bedankt alvast,
  Nel Hoex
  Kronenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *