Catering

Image

Restaurant bij u thuis

Evenals voorgaande jaren hebben wij weer een lijst met mooie, verse gerechten samengesteld om het u en uw gasten lekker gezellig, gemakkelijk te maken en toch lekker en vooral relaxed te laten genieten.

Wilt u gebruik maken van onze alacarte-service, download dan het bestelformulier hieronder en stuur ons het ingevulde formulier terug via mail of post of gewoon in de brievenbus op Maasbreeseweg 2, 5975BN in Sevenum. Wij bevestigen uw bestelling per omgaande zodat u gerust en onbezorgd naar de kerstdagen toe kunt leven.

We vragen u wel om dat vóór 18 december in te leveren i.v.m. onze bestellingen. Mocht u vrienden, bekenden of familie weten die u hiermee een plezier zou doen dan laat het ons weten of stuur dit bestelformulier door zodat ook zij kennis maken met deze prettige manier van kerstmis vieren. Alvast bedankt daarvoor.

Wij wensen u sowieso alvast hele fijne feestdagen en alle goeds voor 2019.

Met hartelijke groet, Theo en Dianne van Gasteren

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via e-mail of een telefoontje naar 077 - 4671264

Lekker eten maar niet zelf koken? Stel uw droommenu samen!

Wij verzorgen ook buiten de feestdagen een breed assortiment aan koude en warme buffetten, zowel in onze zaak als bij jullie thuis.

Bekijk of download onze buffetkaart hiernaast/-onder.

Heb je een specifieke wens dan is dat altijd bespreekbaar. Wij houden graag rekening met allergiën en/of intoleranties.

Voor meer informatie of reservering stuurt u alstublieft een e-mail of belt u naar: 077-4671264.