SUNDAYFOLK BEVRIJDINGSFESTIVAL

Seizoenafsluiting: Bevrijdingsfestival!

Zondag 5 mei: SundayFolk Bevrijdingsfestival

De programmeurs van SundayFolk &more verrassen haar publiek met een geweldige afsluiting van het concertseizoen: een buitenfestival dat in verband met 5 mei in het kader staat van 75 jaar bevrijding.

De locatie is het buitenterrein van de Wingerd en de toegang is gratis. Het terras beidt voldoende zitplaatsen en er wordt ruim voorzien in eet –en drinkgelegenheid. Met andere woorden: je kunt de hele zondagmiddag en zondagavond geamuseerd worden met een gevarieerd muzikaal aanbod, onder het genot van drank en eten.

Het Bevrijdingsfestival wordt mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds Limburg.

Het festival duurt van 14.00 uur tot 21.30 uur, maar dat mag uitlopen en wie weet bal na!!!

Het programma – met informatie over de bands en voor zover beschikbaar You Tube-filmpjes – staat uitgebreid op de website van SundayFolk &more (https://sundayfolk.nl/). Achtereenvolgens treden op: Kabouter Fluitenkruid (voor de kinderen), Sidewinder, Drive, BizzyBizzy, Het Duo Verbraak & Van Bijnen en als afsluiter Boys from the County Hell. Tussen de acts door spelen de  – The Kitchen Floor Boys hun muziek.

Het duo “Verbraak  en Van Bijnen” (onder andere ook bekend als begeleiders van Freek de Jonge,Claudia de Breij, Paul Haenen, Rob de Nijs en Ralph de Jongh) mag beschouwd worden als de hoofd act van dit festival. Ze staan met een deel van hun succesvolle theaterproductie wat langer op de bühne.

Heel bijzonder is ook dat we de bekende Limburgse schrijver Ton van Reen bereid hebben  gevonden tijdens het festival zijn gedachten te laten gaan over 75 jaar bevrijding, 75 jaar geen oorlog….

U bent van harte uitgenodigd!

…………………………

Datum

05 mei 2019

Tijd

14:00 - 21:00

Kosten

€ 0

Locatie

de Wingerd Horeca
Maasbreeseweg 2
Stichting Sunday Folk & More

Organisator

Stichting Sunday Folk & More
Telefoon
06-15519651
Email
info@sundayfolk.nl